Ondernemen betekent risico’s nemen, maar er zijn vele soorten risico’s. Het is niet verstandig om als een blind paard de markt te betreden want hoe meer risico’s je kunt uitsluiten, hoe beter het voor jouw bedrijf is. In dit artikel willen we je daarom meer vertellen over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Je zult zien dat dit vele voordelen met zich meebrengt en dat je hier eigenlijk alleen maar baat bij kunt hebben. Ben je zo enthousiast geworden dat je deze verzekering gelijk wilt afsluiten, dan laten wij je ook zien waar je dit alles vandaag nog kunt regelen.

 

Waarom is een verzekering belangrijk?

Veel ondernemers denken dat het belangrijk is om eerst wat vermogen op te bouwen en vervolgens sluiten zij pas verzekeringen af. Dat is echter niet de meest verstandige manier van werken. Juist aan het begin van je carrière als ondernemer, loop je namelijk grote risico’s. De kans dat je fouten maakt, is groter en als de kosten die deze fouten voortbrengen op jou verhaald worden, kun je in financieel zwaar weer terechtkomen. Het is daarom goed om een passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zzp af te sluiten. Met deze verzekering kun je eventuele financiële tegenslagen opvangen die ontstaan zijn nadat jij onverhoopt een fout hebt gemaakt. Een foutje zit in een klein hoekje dus deze verzekering is een goede keus. Stoot jij een keer iets om bij een klant? Laat je gereedschap slingeren waardoor er schade ontstaat? Met deze verzekering kun je dit alles op de juiste en vooral op een snelle manier afhandelen.

 

Een verzekering is een unique selling point

Wie dacht dat een verzekerde ondernemer laat zien dat hij niet overtuigd is van zijn kunnen, heeft het helemaal bij het verkeerde eind. Ga namelijk maar eens bij jezelf na: met wie zou jij liever zaken willen doen? Met een ondernemer die eventuele financiële tegenslagen zelf zou moeten dragen (en dus waarschijnlijk niets kan betalen) of met iemand die een goede verzekering heeft en waar je dus zeker van kunt zijn dat je geld krijgt als er iets fout gaat? Uiteraard kies je voor de tweede persoon. Dit is een betrouwbare zakenpartner die zijn onderneming ook serieus neemt. Als ondernemer betekent het dus ook dat je laat zien dat je een waardige partner bent om mee in zee te gaan. Een verzekering afsluiten is dus nooit een teken van zwakte, maar een manier om te laten zien dat je een professional bent.

 

Sluit je verzekering online af

Wanneer je graag gelijk een goede verzekering wilt afsluiten, kun je altijd even naar de site van Univé gaan. Hier kun je op je gemak doornemen waar je je voor verzekert en waar je aanspraak op kunt maken. Je kunt hier ook gelijk bekijken op welke kosten je zou moeten rekenen. Ben je gelijk overtuigd, dan kun je je verzekering vandaag nog afsluiten. Dit gaat met een paar klikken op de muis. Je krijgt vervolgens een polisblad thuisgestuurd waarin je de afspraken nog een keer op je gemak kunt doornemen.